Vazut si fotografiat la microscop, ochiul uman arata ca suprafata unei planete necunsocute.

Ceea ce la prima vedere pare a fi un peisaj bizar, extraterestrial, este in realitate ochiul uman vazut si fotografiat la microscop.

Suren Manvelyan este profesor de fizica. Este atat de pasionat de ochiul uman incat are o colectie de fotografii, intitulata "Your Beautiful Eyes" in care a surpris ochiul uman in detaliu. Imaginile din GALERIA FOTO, desi bizare si putin infricosatoare, pun in lumina o structura noua, complexa si total necunoscuta a ochiului uman. In fotografiile realizate de Suren Manvelyan, ochiul uman aduce, mai degraba, cu suprafata unei planete necunoscute sau cu un crater de pe Marte.

Pentru a obtine aceste imagini, Suren a fotografiat ochii prietenilor si studentilor sai.

“Nu e nimic iesit din comun in a realiza fotografii macro ale insectelor sau plantelor, dar sa incerci sa fotografiezi ochiul uman? Nu ma asteptam la asemenea rezultate. Vedeam in fiecare zi sute de ochi si nu ma asteptam sa aiba o structura atat de frumoasa, ca suprafata unei planete necunoscute” a declarat Suren pentru dailymail.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO

Sursa foto: Suren Manvelyan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.