Papusa Betsy, spirit activ paranormal, este de vanzare. Anuntul este insotit de cateva avertismente pentru cumparatori.

Un anunt mai putin obisnuit ne-a atras atentia pe site-ul de licitatii online okazii.ro, iar imediat a facut inconjurul Internetului.

Papusa Betsy, care a apartinut unui copil de 2 ani din Statele Unite care a murit, este de vanzate la noi in tara. Vanzatorul cere un pret de 1.400 lei pentru "o papusa foarte draguta, de 25 centimetri inaltime, aflata in stare perfecta de pastrare".

Anuntul nu este atat de ciudat cat avertizarile cu care este insotit. Cel ce a pus in vanzare papusa face cateva precizari:

"Buna ziua si bun venit. Aceasta este Betsy. O papusa care detine spiritul unui copil de 2 ani. Aceasta a fost papusa ei preferata si a purtat-o cu ea tot timpul si dormea cu ea pana in noaptea cand a murit la spitalul A.C.H. Little Rock din Arkansas SUA in 2010. Betsy a avut o boala respiratorie si a tinut papusa in bratele ei atunci cand a murit. Papusa a fost luata de catre o infirmiera membru din familia mea in casa ei, ca sa nu fie aruncata la gunoi. A avut-o pe Betsy pentru o perioada lunga si acum mi a dat-o mie. Dupa vorbele ei la inceput totul a fost normal dar dupa cateva zile au inceput sa apara fenomene inexplicabile. Papusa se afla in alta pozitie decat a fost lasata si diferite lucrurile din camera au fost mutate. Se aud rasul sau plansul de copil, precum si zgomode ciudare. Betsy este u spirit de copil dulce si vrea doar sa fie iubit. Reactioneaza bine la detector de EMF si inregistrari de EVP. Are aproximativ 25 cm e din vinil in stare perfecta. Este o papusa foarte draguta si sper ca cineva va gasi un loc pentru aceasta fetita dulce." Betsy si gazda ei nu sunt jucarii!!! Licitati doar daca puteti sa o iubiti si o s-o respectati", avertizeaza vanzatorul in anunt.

"ATENTIE

Este un spirit pozitiv

Nu dati unui copil sa se joace cu papusa

Poate sa va sperie daca nu sunteti familiarizati cu fenomene paranormale

Sa nu licitati daca va speriati sau daca nu aveti 18 ani.

Acest spirit nu actioneaza la cerere. Se manifesta cand vrea cum vrea sau daca este provocat doar de catre un cercetator specializat."

Nu incerc sa dovedesc nimic nici nu vreau sa vand la persoane care nu au experienta la paranormal. Papusa la ora actuala se afla intr-o cutie la un garaj pentru ca Betsy a demostrat manifestari complete de obicei seara sau la primele ore ale zilei. Ea a avut de mai multe ori contact fizic si acustic cu persoana mea. Este un spirit nepericulos dar foarte active si din cauza asta vreau sa scap de papusa."

Multumim: 9am


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.