Gillette ii aduce pe Stadionul National Arcul de Triumf pe Gheorghe Hagi, Dan Petrescu si Gheorghe Popescu... de maine, dar si pe adevaratii Hagi, Petrescu si Popescu.

Gillette ii aduce pe Stadionul National Arcul de Triumf pe Gheorghe Hagi, Dan Petrescu si Gheorghe Popescu... de maine, dar si pe adevaratii Hagi, Petrescu si Popescu.

Gillette organizeaza in perioada 13-14 septembrie Cupa Balcanica a Talentelor, turneu de juniori, unde pentru prima data cei mai promitatori tineri fotbalisti din 4 tari - Romania, Bulgaria, Serbia si Bosnia&Hertegovina - isi vor disputa titlul pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Spectatorii ii vor putea urmari “la lucru” pe “noul Hagi”, “noul Stoichkov” si “noul Stankovic” dar si pe “adevaratii” Hagi, Stoichkov si Stankovic, care vor sustine pe data de 14 septembrie la orele 18:20 un meci demonstrativ impreuna cu alte vedete ale fotbalului international: Dan Petrescu, Gica Popescu, Ilian Kiriakov, Zoran Mirkovic, Pedrag Pasic.

Turneul se desfasoara in sistem eliminatoriu: primele doua meciuri sunt trase la sorti, urmand ca in a doua zi sa se dispute finala mica si finala mare. Cele 4 echipe sunt alcatuite din copiii selectionati in urma programului Gillette “Descopera invingatorii de maine”.

“Cupa Balcanica a Talentelor Gillette s-a nascut din dorinta de a oferi copiilor selectati in urma campaniei Gillette - Descopera campionii de maine sansa de a trai experienta unei competitii de anvergura. Ei isi incearca fortele cu colegii lor din alte tari si vor putea juca alaturi de unii dintre cei mai mari fotbalistii din Balcani”, a declarat Camelia SUR – manager Relatii Externe Procter&Gamble

Iubitorii de fotbal prezenti la Cupa Balcanica a Talentelor Gillette vor avea parte de numeroase concursuri cu premii inedite, show de majorete, dar si de concerte cu Alexandra&Crush si Andra.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Program Cupa Balcanica a Talentelor - Gillette


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.