Te invitam sa te indragostesti de mare!

Se da startul celei de-a treia editii a Regatta Marii Negre, intre 18 si 20 iulie, in Marina Ana Yacht Club din Eforie Nord.

Regatta Marii Negre este un concurs international de veliere. Este singurul eveniment de acest gen din Romania si va gazdui mai mult de 20 de participanti din Turcia, Bulgaria, Ucraina, Romania, Rusia, Georgia, SUA, Franta, Italia.

Peste 25 de veliere sub pavilion roman si strain vor oferi un spectacol acvatic deosebit in zilele de sambata, 19 Iulie (proba in shore) si duminica, 20 iulie (proba off shore). In cadrul Regattei, in zilele de vineri si sambata, vor avea loc doua petreceri cu momente artistice deosebite, cu specific romanesc si international. Petrecerile au rolul de a impulsiona socializarea dintre invitati si participantii la regata, de a destinde atmosfera tensionata de concurs si de a introduce invitatii in lumea eleganta a unui sport nobil, yachtingul.

Pentru editia din 2008, Audi a ales sa-si asocieze brandul cu pasiunea pentru mare, in calitate de partener principal. Alaturi de evenimente precum expozitiile de yachturi si ambarcatiuni Romanian Boat Show din Bucuresti si Mamaia, Regatta Marii Negre Audi face parte din initiativa Set Events de a populariza sporturile nautice si de a promova potentialul maritim si fluvial al tarii noastre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.