Da, ucrainienii au talent!

Sunt tineri, sunt talentati, si au vrut sa demonstreze asta in cadrul variantei ucrainiene a „Romanilor au Talent”. S-au prezentat in fata juriului si a publicului cu un dans. Pana aici, nimic neobisnuit. Nici macar primele cateva secunde din reprezentantie, trebuie sa recunosc, nu m-au impresionat foarte tare. Ce urmeaza insa cand cei doi isi duc mai departe numarul este o dementa totala.

Prize spectaculoase, la limita imposibilului, impletite cu o coregrafie sensibila si o prezenta scenica dramatica au fost ingredientele care i-au cucerit nu doar pe jurati, ci si intreaga sala. Asa e face ca, videoclipul de pe Youtube a ajuns viral, strangand aproape un milion de vizualizari in doar cateva zile.

Despre cei doi trebuie sa stiti ca se numesc „Duo Flame” si formeaza un cuplu si in viata reala, nu doar pe scena.

Si ca tot vorbim despre „Ucrainienii au talent”, trebuie sa recunosc ca, da, intr-adevar, ucrainienii au talent. O spun nu numai cu gandul la dansul pe care tocmai l-am vazut si pe vi-l recomand cu toata sinceritatea, dar si la Ksenyia Simonova si minunatele sale desene in nisip.

Ce parere aveti? Superb, nu?

Sursa foto main: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.