O superba galerie de fotografii subacvatice.

Sarah Lee are doar 21 de ani, dar este deja o specialista a fotografiei subacvatice. Ce-i drept, faptul ca a crescut pe insula Kona, Hawaii, unul din cele mai idilice locuri de pe planeta, si a avut conditiile necesare pentru a-si exersa talentul, reprezinta un plus. Pe langa tehnica impecabila, Sarah Lee nu duce lipsa nici de creativitate si reuseste sa surprinda o lume subacvatica dinamica, vibranta si, uneori, suprarealista.

La cei doar 21 de ani ai sai, Sarah Lee manuieste aparatul foto ca un profesionist. Ar trebui sa va mai spun si ca tanara artista este un fotograf autodidact. Pasiunea pentru fotografia subacavtica a aparut destul de devreme, pe vremea cand participa la competitiile de inot si surfing.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Desi exploreaza si alte genuri de fotografie, acesta o atrage in mod special. Lipsa controlului, schimbarile continue la care trebuie sa se adapteze, ca luminozitatea, claritatea apei sau curentii o tin in priza mereu.

„Fotografia este priza mea creativa, marturiseste Sarah Lee. Ma inspira, ma motiveaza si imi permite sa imi exprim vizual ideile mele despre lumea care ma inconjoara. Scopul meu este de a capta si evidentia frumusetea lumii inconjuratoare”.

Mai multe imagini cu superbele fotografii subacvatice realizate de Sarah Lee puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistei sau pe profilul de Facebook al acesteia.

Sursa foto: Sarah Lee


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.