Daca exista un singur lucru asupra caruia intreaga lume poate cadea de acord este faptul ca ciocolata este delicioasa, nu-i asa?
Eh, bine, se pare ca lucrurile stau un pic diferit. De fapt, exista oameni care urasc gustul ciocolatei. Potrivit unui articol publicat in Daily Mail, unele chimicale gasite in ciocolate Hershey se gasesc si in parmezan, unt stricat si voma (da, ai citit bine.)
Acidul butiric este responsabil pentru gustul specific al ciocolatei. Companiile americane au incercat sa imite acest gust adaugand acidul in tablete in loc sa astepte sa se formeze natural. Din aceasta cauza, unele ciocolate din SUA au un gust si un miros pe care multi oameni nu le pot suporta.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Go big or Go home: cum să te extinzi în Silicon Valley ca firmă din România
Sursa: start-up.ro
-
Google Green Light este soluția software care poate fluidiza traficul în România
Sursa: green.start-up.ro
-
Se vor scumpi produsele Sabon din cauza războiului din Fâșia Gaza? Răspunsul...
Sursa: retail.ro
-
Construind poduri, nu ziduri: Ghid pentru a dezvolta relații sănătoase
Sursa: garbo.ro
-
România a avut cea mai mare rată a inflației din UE în februarie
Sursa: futurebanking.ro
-
Tarot online: Se teme că te poate pierde?
Sursa: kudika.ro
-
Ministrul Energiei: Reactorul nuclear de la Doicești va fi cu 20-30% mai...
Sursa: wall-street.ro