Yuppy 13 Iulie 2017 14:00
Tanara este unul dintre putinii oameni in viata care sufera de aceasta boala rara.

Sara Geurts, o tanara din Minneapolis, Minesota, sufera de o boala rara care o face sa para cu mult mai in varsta decat este in realitate. Desi are doar 26 de ani, pielea ei pare sa apartina unei femei trecute de varsta de 60 de ani.

Sara sufera de Sindromul Ehlers Danlos, o tulburare genetica rara care inhiba productia de colagen. Drept urmare, pielea tinerei s-a ridat si lasat prematur, facand-o sa para cu mult mai batrana decat este in realitate.

Dar, Sara este hotarata sa nu lase aceasta boala sa o impiedice sa isi traiasca viata.

"Pielea mea a fost cel mai mare complex al meu. Dar acum cred ca este cel mai frumos lucru. Fiecare imperfectiune iti este proprie tie si spune o poveste despre cine esti, dar si greutatile prin care ai trecut" a povestit tanara potrivit Bored Panda.

Sara si-a propus sa schimbe modul in care intelegem standardele de frumusete. Sara vrea sa devina model si intentionzeaza sa se mute in Los Angeles pentru a-si indeplini visul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.