Yuppy 10 Martie 2017 14:30
Probabil cea mai spectaculoasa cerere in casatorie.

Dale Sharpe planuia sa isi ceara iubita in casatorie de peste cinci ani. Dar, voia ca momentul sa fie unul magic si sa se petreaca in timpul aurorei boreale.

"Nu am mai vazut pe nimeni sa faca asta si imi doream sa fie ceva cu adevarat special. Amandoi adorma sa urmarim si fotografiem luminile nordului, asa ca nu exista ceva mai potrivit" a povestit Dale, potrivit Bored Panda.

Prima tentativa a esuat. Dale ascunsese biletul intr-o sticla de sampon. Dar odata ajunsi la aeroport, au descoperit ca bagajele lor cantareau mai mult decat limita admisa, asa ca iubita lui a aruncat samponul cu tot cu inelul in valoare de 4,000 de dolari.

"Am aflat abia o saptamana mai tarziu cand eram in Islanda si cautam inebunit sticla."

Barbatul a strans bani pentru un alt inel si pentru o noua calatorie in Norvegia si Finlada. Dupa mai multe peripetii, Dale a reusit, in sfarsit, sa isi ceara iubita in casatorie in timpul aurorei boreale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.