Nu, nu vorbim de Cara Delevingne, ci de o tanara de 17 ani care face senzatie pe internet cu sprancenele ei.

Natalia Castellar a fost de multe ori batjocura colegilor de clasa din cauza spancenelor ei negre si dese. Astazi, la 17 ani, Natalia a reusit sa obtina un contract de modeling datorita sprancenelor ei pronuntate.

„Atunci cand eram mica, toata lumea arata cu degetul sprancenele mele. Copiii isi bateau joc de mine pentru ca aveam sprancene groase, asa ca m-am gandit de multe ori sa le rad”, a marturisit Natalia.

Natalia a reusit sa inteleaga in cele din urma ca sprancenele ei dese sunt ceea ce o fac diferita de restul lumii. In loc sa se lase daramata de comentariile negative ale colegilor, si-a creat o pagina de Instagram unde posta imagini cu ea.

In timp, Natalia a adunat numerosi fani pe retelele de socializare. Acest lucru nu a trecut neobservat, iar tanara a primit de curand un contract de modelind de la una din agentiile de top din lume.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.