Faceti cunostinta cu Monkey, pisicuta cu dinti de vampir.

La prima vedere, Monkey seamana cu o pisica dintr-un film de groaza. Numai ca, spre mirarea multora, coltii pisicii sunt reali.

Nicole Tienzie, stapana lui Monkey, povesteste ca se afla in masina in drum spre casa cand aproape a dat peste un pui de pisica negru. Atunci cand a coborat din masina, a observat ca micutul animal era murdar, plin de purici, mort de foame si avea o infectie urata la un ochi.

„La inceput, am incercat sa ii gasesc o casa, dar mi-am dat seama repede ca nu degeaba am intalnit aceasta pisica. Aveam devoie de ea la fel de mult pe cat avea si ea nevoie de mine”, a povestit Rienze potrivit BoredPanda.

La scurt timp dupa ce a adoptat pisica, Rienze a observat ca dintii acesteia nu se mai opresc din crescut. Speriata, femeia a fost cu Monkey la medicul veterinar. Acolo a aflat ca nu este iesit din comun ca anumite pisici sa aiba caninii foarte lungi si ca acest lucru nu ii afecteaza cu nimic sanatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.