Charlie, un labrador negru in varsta de 15 ani, si-a insotit stapana la altar cu ultimele puteri.

Cu multi ani in urma, pe vremea cand Kelly O’Connell lucra la un adapost pentru animale, i-a fost adus un labrador negru de doar 12 saptamani care fusese abandonat intr-un cos de cumparaturi. Kelly nu isi dorea un caine in acel moment, dar in momentul in care l-a vazut pe Charlie s-a decis sa il adopte.

Pe masura ce timpul s-a scurs, Kelly l-a cunoscut pe James Garviin si s-au indragostit. Cei doi s-au casatorit luna aceasta si si-au dorit ca Charlie sa fie prezent. Din pacate, cainele a fost diagnosticat cu tumoare pe creier la inceputul anului si era foarte slabit. A avut cinci crize in saptamana de dinaintea nuntii, iar Kelly se gandea ca este timpul sa il eutanasieze.

Dar, in mod miraculos, in saptamana nuntii, Charlie s-a simtit mai bine. Mai mult, chiar a reusit sa isi conduca stapana la altar cu ultimele puteri. Numai ca, nu a mai reusit sa se si intoarca, asa ca sora lui Kelly l-a carat in brate.

O saptamana mai tarziu, Charlie a fost eutanasiat si a murit acasa inconjurat de toti cei care l-au iubit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.