Yuppy 25 Iulie 2016 15:15
Suma este fabuloasa.

Selena Gomez este cea mai populara persoana de pe Instagram, cu peste 90 de milioane de fani. Imediat dupa urmeaza Taylor Swift cu 86 de milioane de fani si Beyonce cu 79 de milioane.

Datorita numarului mare de persoane care o urmaresc, fiecare postare a cantaretei se bucura de milioane de aprecieri. Brandurile sunt incantate de aceasta expunere si sunt dispuse sa plateasca bani grei pentru a fi promovate de vedeta.

Potrivit E! Online, Selena Gomez castiga 550.000 de dolari pentru fiecare postare in care promoveaza un brand pe conturile de Instagram, Facebook si Twitter.

Inainte de a-ti da demisia pentru a incerca o cariera de social media star, trebuie sa stii ca pana si o postare mediocra a Selenei Gomez reuseste sa stranga cateva sute de mii de like-uri. Recent, cantareata a stabilit un nou record de like-uri pentru o fotografie postata pe Instagram. Imaginea a strans peste 4 milioane de aprecieri, depasind recordul detinut de fostul ei iubit, Justin Bieber.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.