Yuppy 21 Iulie 2016 16:15
Un muncitor in constructii a gasit o modalitate inedita de a insenina ziua copiilor din spitalul de vis-a-vis de santier.

Jason Haney, un muncitor in constructii, s-a gandit cum ar putea sa faca ziua mai frumoasa copiilor din spitalul aflat vis-a-vis de santierul pe care lucreaza. Ideea care i-a venit este minunata.

Cu ajutorul fiicei sale, Haney a creat un Waldo, din celebrele jocuri „Where’s Waldo” inalt de peste 2 metri, pe care il ascunde printre schelele santierului de constructie. In fiecare zi, copiii din spital se inghesuie la fereastra incercand sa gaseasca personajul. Haney a creat chiar si o pagina de Facebook unde copiii pot spune daca si unde l-au gasit pe Waldo in ziua respectiva.

Barbatul lucreaza deja la un alt proiect si planuieste sa creeze cativa minioni pe care sa ii ascunda, de asemenea, pe santier, pentru ca micutii din spital sa ii gaseasca.

Foto: Facebook.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.