Yuppy 15 Iulie 2016 17:15
Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, va deveni tata din nou, la varsta de 72 de ani.

Mick Jagger va deveni tata pentru a opta oara, la varsta de 72 de ani, noteaza site-ul celebuzz.com. Solistul truperi The Rolling Stones va avea un copil cu iubita sa de 29 de ani, balerina Melanie Hamrick. Cei doi sunt impreuna din 2014.

Vestea vine la doua luni dupa ce chitaristu trupei, Ronnie Wood, a devenit tata din nou, la varsta de 68 de ani. Sotia acestuia, Sally, in varsta de 38 de ani, a nascut gemeni.

Mick Jagger mai are o fiica din relatia cu Marsha Hunt, o fiica din mariajul cu Bianca Jagger, doua fiice si doi fii din relatia cu Jerry Hali si un fiu din relatia cu Luciana Gimenez. Acesta are si cinci nepoti si o stranepoata.

Mick Jagger este cunoscut in presa internationala pentru consumul de drogori si escapadele amoroase. Daca pentru prietena solistului acesta este primul copil, pentru Mick Jagger va fi a opta oara cand devine tata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.