Yuppy 14 Iulie 2016 09:00
Cantareata Selena Gomez a doborat recordul pentru cea mai apreciata imagine pe Instagram. Cum arata fotografia care a primit 4 milioane de like-uri.

O fotografie postata pe Selena Gomez pe Instagram a fost desemnata cea mai apreciata din istoria retelei de socializare. Fotografia a strans peste patru milioane de like-uri, doborand o alta fotografie postata tot de cantareata.

Imaginea a fost postata in urma cu doua saptamani si o arata o artista band cu paiul dintr-o sticla de Coca Cola si privind drept in obiectivul camerei. Pe sticla de Coca Cola este inscriptionat un vers dintr-o melodie de-a ei.


Fotografia anterioara care detinea recordul de cea mai apreciata pe Instagram ii apartine lui Justin Bieber, fostul iubit al Selenei Gomez. In imagine apare si si cantareata. Bieber a postat imaginea in urma cu trei luni, iar aceasta a adunat de atunci peste 3.7 milioane de like-uri.

O fotografie postată de Justin Bieber (@justinbieber) pe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.