Yuppy 5 Iulie 2016 19:20
Aceasta este, probabil, cea mai romantica cerere in casatorie.

Amy Buchan Kavelaras are o mica afacerea, Amy’s Princess Parties. Tanara se imbraca in printese si merge la petreceri, aniversari si alte evenimente de acest gen. In urma cu doua luni, tanara a fost sunata de o mama care dorea sa fie Cenusereasa pentru petrecerea fiicei sale. Mama i-a spus ca detine un mic restaurant si ca si-ar dori ca petrecerea sa aiba loc acolo. Ca o coincidenta, acela era restaurantul la care tanara si iubitul ei au mers la prima intalnire.

In noaptea cu pricina, imbracata in Cenusereasa, tanara s-a dus la restaurant. Aceasta a fost intampinata de fetita sarbatorita care i-a spus ca petrecerea are loc in camera alaturata. Camera arata superb – pe podea se afla un covor rosu acoperit cu petale de trandafiri albi si sute de lumanari in forma de inima.

La cativa pasi in fata se afla iubitul tineri, imbracat in Fat-Frumos, cu un pantof de sticla in mana. Acesta a ingenunchiat, a scos un inel care statea pe o pernuta asezata in pantof si a pus marea intrebare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.