Yuppy 28 Iunie 2016 14:30
Daca majoritatea starurilor pop schimba numeroase tinute in timpul show-urilor, Adele prefera sa poarte o singura rochie.

Ai observat probabil ca rochiile purtate de Adele in timpul concertelor sunt asemanatoare. Daca majoritatea starurilor pop schimba numeroase tinute in timpul show-urilor, Adele prefera sa poarte o singura rochie asortata cu o pereche de pantofi confortabili.

Stilistul Gaelle Paul a lucrat cu Adele in ultimii ani si a realizat un partneriat cu firma Burberry pentru a crea tinutele pentru turneul din 2015 al cantaretei. Planul initial era de a crea mai multe tinute pe care cantareata sa le schimbe in timpul concertelor.

Dar, acest plan s-a schimbat dupa spectacolul tinut de Adele in New York, in care cantareata a purtat o singura rochie pe parcursul intregului concert. In loc sa creeze mai multe tinute, Paul a decis sa realizeze o singura rochie care sa ii dea pe spate pe toti.

Rezultatul este o rochie neagra cu motive florale stralucitoare pe care vedeta o poarta la majoritatea concertelor. Stilistii au realizat 10 copii ale acestei rochii pe care Adele le-a purtat in timpul spectacolelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.