Yuppy 6 Iunie 2016 18:45
Credeai ca pisica ta nu paraseste perimetrul casei? Un studiu recent arata aventurile pisicilor atunci cand pleaca de acasa.

Cei mai multi oameni cred ca, atunci cand pleaca de acasa, pisicile nu se indeparteaza prea mult de perimetrul locuintei. Realitatea este, insa, cu totul diferita. Potrivit unui studiu recent, in care au fost folosite dispozitive GPS pentru a monitoriza activitatea felinelor, s-a descoperit ca acestea pleaca in adevarate aventuri.

„Atunci cand vorbesti cu stapanii de pisica, cei mai multi spun, «Oh, pisica mea dorme la picioarele mele in pat, nu pleaca nicaieri»”, a spus Peter Evans, coordonatorul proiectului. In realitate, unele pisici se aventureaza chiar si la trei kilometri de casa.

„Am crezut ca Semi se plimba doar prin zona, in gradina si in curtea casei alaturate”, a marturisit unul dintre stapani. Acesta a fost socat sa descopere ca pisica sa se aventura in afara orasului.

Foto: centraltablelands.lls.nsw.gov.au


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.