Yuppy 31 Mai 2016 19:04
Un cuplu din Rusia traieste cu un urs domesticit care se uita la televizor, sta la masa cu stapanii si ajuta la treburile casei.

Faceti cunostiinta cu Stepan, un urs domesticit care traieste cu stapanii sai in Moscova. Povestea lui Stepan incepe trist, dar datorita bunatatii unui cuplu, ia o turnura fericita.

Stepan a ramas orfan la varsta de trei luni si a fost gasit in padure de vanatori. Din fericire, vanatorii au decis sa ii crute viata si sa ii dea o sansa puiului de urs. Asa se face ca Stepan a ajuns la Svetlana si Yuriy Panteleenko, un cuplu de rusi care l-au adoptat.

Asta se intampla in urma cu 23 de ani.

Complet domesticit si alintat ca un copil, Stepan isi iubeste la nebunie parintii adoptivi. Ursul ajuta la treburile gospodaresti, sta la masa cu stapanii sai si se uita la televizor.

Chiar daca este extrem de adorabil, Stepan nu este usor de ingrijit. Acesta mananca 25 de kilograme de peste, legume si ou in fiecare zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.