Yuppy 13 Mai 2016 16:28
Cand mandibula rupta a unei pisici se transforma intr-un zambet supert.

Anul trecut, Duchess the Miracle Cat (Ducesa Pisica Minune) a fost adusa la un spital pentru animale din Texas. Animalul avea mandibula rupta si alte complicatii severe dupa ce fusese lovita de o masina. Desi starea in care se afla era deplorabila si cei mai multi medici ar fi eutanasiat-o, doctorii de la spitalul din Texas au decis sa o opereze si sa incerce sa ii salveze viata.

Pisica a supravietuit operatiei si a stat in recuperare timp de o luna. A fost hranita printr-un tub si a primit foarte multe medicamete. Sansele sa supravietuiasca erau foarte mici, dar micutul animal a luptat din greu si a reusit sa treaca peste aceste momente grele.

Pisicuta si-a revenit in cele din urma si si-a gasit un camin alaturi de o familie iubitoare. Starea ei de sanatate s-a imbunatatit considerabil, dar Duchess inca are nevoie de tratament.

Foto: Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.