Yuppy 11 Mai 2016 17:15
Pisica acestei profesoare a decedat dupa 16 ani. Pentru a o ajuta sa treaca peste pierdere, elevii i-au facut o surpriza emotionanta.

Blondie, pisicuta in varsta de 16 ani a unei profesoare din Texas, pe nume Tonya Andrews, a decedat de curand. Pisica a murit in bratele profesoarei, in drum spre veterinar.

Andrews, profesoara la liceul Joshua, era devastata. "Am plans aproape toata ziua la scoala", a marturisit femeia pentru Huffington Post.

Eleveii ei au gasit metoda perfecta pentru a o insenina. Acestia au intrat in clasa cu flori, prajituri si... doua pisiciute.

"Aveam un zambet atat de larg pe fata deoarece simteam dragostea elevilor. Dar apoi, Rachel a intrat, tinand in mana doua pisicute dragalase."

La inceput, Andrews a crezut ca cele doua pisici au fost aduse de elevi pentru a se juca cu ele. Apoi, acestia i-au spus ca le-au adoptat de la un centru de animale pentru a i le face cadou.

Profesoara cu greu a putut sa isi abtina lacrimile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.