Yuppy 28 Martie 2016 19:38
O biblioteca din Tara Galilor, care functioneaza pe baza de donatii, refuza sa mai primeasca copii ale romanului „Fifty Shades of Grey”.

Goldstone Books este o biblioteca din Oxfam, Tara Galilor, care functioneaza pe baza de donatii. Depasita de numarul mare de copii ale romanului „Fifty Shades of Grey”, conducerea a decis sa puna piciorul in prag si sa refuze orice donatie care are legatura cu cartea scrisa de E.L. James.

„Apreciem donatiile voastre, dar mai putin Fifty Shades of Grey si mai multe viniluri din anii 60-70, daca se poate. Sunt foarte multi oamenii obsedati de aceasta carte, primim noi copii tot timpul”, a declarat un angajat potrivit Mirror.

Biblioteca a primit sute de copii ale cartii pe care nu le pot folosi. Nu numai ca acestea nu se vand, dar din cauza felului in care sunt legate, cartile nu pot fi nici macar reciclate.

50 Shades of Wall!

Posted by Goldstone Books on Thursday, September 10, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.