Yuppy 23 Martie 2016 15:22
Ellie White, coregraful Emil Rengle, cantareata Yanka si vloggerul Zmenta, care s-au distrat copios cu jocul Pie Face.

Pie Face, jocul anului 2015, a cucerit Romania inca din primele saptamani de la intrarea sa pe piata! Desi a fost lansat in tara noastra de mai putin de o luna, sute de romani au avut curajul de a accepta provocarea Pie Face. Printre ei se numara si Ellie White, coregraful Emil Rengle, cantareata Yanka si vloggerul Zmenta, care s-au distrat copios cu jocul Pie Face.

Fenomenul international al anului 2015, Pie Face, vine cu una dintre cele mai haioase provocari ale unui joc dedicat tuturor si care starneste intotdeauna hohote de ras. Si cum romanii sunt curajosi din fire, dar si pusi pe sotii, acestia au acceptat cu entuziasm provocarea Pie Face. Printre ei se numara si Ellie White care s-a distrat alaturi de familie, chiar daca toti membrii au terminat jocul cu fata plina de frisca. De asemenea, Emil Rengle, coregraful vedetelor, s-a distrat alaturi de frumoasa cantareata Yanka jucandu-se cu cel mai nou joc Hasbro. Si vlogger-ul Zmenta a acceptat provovarea Pie Face, pe care a dat-o mai departe si fanilor sai de pe Facebook.

Fun with Yanka and Pie Face

Fun with Pie Face and YANKA? YES PLEASE!! This game is crazy and super-uber fun, you should try it out!#Yanka #EmilRengle #fun #PieFace #getpiefaced #whippedcream

Posted by Emil Rengle on Monday, March 14, 2016

Simpaticul joc produs de Hasbro are un set de reguli simple, insa entuziasmul pe care acesta il starneste in momentul in care invarti maneta este unic.

Amuzant la Pie Face este faptul ca nu poti sa stii cu exactitate daca urmatoarea data cand invarti maneta te vei trezi cu frisca pe fata. De aceea, jucatorii de toate varstele care accepta provocarea trebuie sa fie cu adevarat curajosi. Important este faptul ca Pie Face isi indeplineste cu succes scopul, acela de a aduce buna dispozitie in casele romanilor”, a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Pie Face, unul dintre cele mai noi jocuri ale producatorului Hasbro, a primit in 2015 distinctia „Jocul anului” in cadrul galei internationale Toy and Supplier of the Year Awards care a avut loc la Londra, in luna ianuarie.

Citeste si:
Un ministru german îl acuză pe Vladimir Putin că face un joc...
Un ministru german îl acuză...

Aflat in competitie cu alte zeci de jocuri din intreaga lume, Pie Face a fost premiat pentru creativitate si experienta pe care acesta o ofera jucatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.