Yuppy 14 Martie 2016 19:08
Un clip emotionant care iti va face ziua mai frumoasa.

Pregati-va servetele, urmeaza un clip emotionant. Organizatia Marine Humane Society a reunita o catelusa cu puii ei pierduti, iar reactia ei este adorabila.

Dupa ce a fost adusa la un adapost de animale, ingrijitorii si-au dat seama ca aceasta catelusa nascuse de curand. Dar, in ciuda eforturilor, acestia nu au reusit sa localizeze puii.

Dupa o perioada lunga de investigatie, acestia au reusit, in sfarsit, sa gaseasca persoana care a lasat catelusa la adapost si a luat puii. Asa ca au decis sa organizeze o reuniune. Reactia mamei atunci cand isi vede puii este extrem de emotionanta. Catelusa abia daca isi poate stapani bucuria si nu stie cum sa le arate oamenilor cat de recunoascatoare este.

WOW! Our video of the momma and puppies who were reunited has gone viral! Eat your heart out Kim Kardashian - there's nothing like the power of heartwarming stories about animals! :-)Here's a better version of the video. And thank you for supporting the Marin Humane Society!

Posted by Marin Humane Society on Tuesday, March 8, 2016

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.