Yuppy 8 Martie 2016 19:03
Afla motivul pentru care artista a folosit aceasta tehnica neobisnuita.

Artista si vedeta YouTube Davison a realizat un portret al candidatului la presedentia SUA, Donald Trump, folosindu-si doar sanii.

Anul trecut l-am pictat pe Kanye West cu ajutorul sanilor. Mi-am dorit ca anul acesta sa pictez pe cineva la fel de controversat,” a explicat artista potrivit Mashable.com. Experimentul realizat de Davidson nu a fost fara scop.

Artista spera, pe de-o parte, sa inceapa o discutie despre candidatura lui Trump, iar de cealalta parte vrea sa stranga bani pentru cercetarea cancerului la san.

Cred cu putere ca Trump este o alegere teribila pentru un viitor presedinte si am vrut sa creeze o lucrare unica prin care sa evidentiez acest lucru intr-un mod interesant care sa faca oamenii sa discute. Am vrut ca apoi sa transform discutia in ceva pozitiv: donatii pentru cancerul la san,” a mai spus artista.

Pictura lui Davidson a fost scoasa la licitatie. In momentul de fata, cea mai mare oferta este de 27 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.