Locuitorii orasului Canonsburg, Pennsylvania, SUA, au pus la cale o nunta de vis pentru un tanar cu cancer in faza terminala.

Luke Blanock a fost diagnosticat cu sarcomul Ewing, un tip de cancer la oase extrem de rar, in decembrie 2013. Saptamana trecuta, locuitorii orasului sau natal, Canonsburg, din statul Pennsylvania, SUA, au pus la cale o nunta de vis pentru Blanock si iubita sa, Natalie Britvich.

Potrivit paginii GoFundMe, creata de tatal tanarului, Blanock a suferit pana acum 24 de runde de chimioterapie si peste 100 de sedinte de radioterapie. Chiar si in timpul tratamentului, tanarul nu a lasat ca boala sa il impiedice sa se bucure de viata. Acesta a jucat baseball si basketball chiar si in timpul tratamentului si mereu si-a facut timp pentru iubita sa, Natalie.

La nunta pusa la cale de intregul oras, au participat peste 200 de persoane – colegi, prieteni sau vecini. Blalock a fost extrem de fericit si, potrivit tatalui sau, a reusit sa ajunga la altar fara ajutor. Nunta a fost realizata cu ajutorul comunitatii care a donat mare parte din lucrurile necesare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.