O vanzatoare de paine din Nigeria a ajuns model dupa ce a aparut din greseala in poza unui pop star britanic.

Olajumoke Orisaguna, in varsta de 27 de ani, este o vanzatoare de paine din Lagos, cel mai mare oras din Nigeria. Tanara vindea paine cand a intrat, fara sa isi dea seama, in cadrul unei sedinte foto a rapperului britanic Tinie Tempah.

Tanara a fost observata in fotografii mult mai tarziu, in timpul procesului de editare. La inceput nimeni nu i-a dat atentie, dar, in timp ce edita fotografiile, fotografa Ty Bello si-a dat seama de potentialul pe care il ascunde Olajumoke Orisaguna.

Aceasta a distribuit fotografia cu vanzatoarea de paine pe contul de Instagram, sperand sa o poata gasi. Bello a gasit-o recent pe tanara din Nigeria si a fost surprinsa sa afle ca aceasta este mama a doi copii.

Convinsa de fotografa, Orisaguna a pozat pentru coperta revistei This Day Style. Luna trecuta, nigeriance a semnat un contract cu agentia Few Models.

A photo posted by TY Bello (@tybello) on

A photo posted by TY Bello (@tybello) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.