Indiferent daca vor castiga sau nu un premiu Grammy, vedetele nu pleaca acasa cu mana goala. Uite ce contine punga de cadouri in valoare de 22.000 dolari.

A 58-a editie a premiilor Grammy va avea loc in aceasta seara si chiar daca nu vor castiga ravnitul premiu, artistii nu pleaca acasa cu mana goala. Punga de cadouri oferita nominalizatilor la premiile Grammy contine cadouri in valoare de aproximativ 22.000 dolari.

Printre cadouri se numara o cutie de bomboane in valoare de 200 dolari,voucher tratamente terapie cu ultra sunete in valoare de 5.500 dolari, pachet fitness in valoare de 6.180 dolari, precum si vouchere pentru cocktailuri personalizate in valoare de 2.250 dolari.

Compania care realizeaza punga de cadouri pentru nominalizatii Grammy este aceeasi care aranjeaza pachetul pentru consolarea celor care nu primesc Oscarul. Punga de cadouri primita de actorii nepremiati la Oscar poate depasi 160.000 de dolari.

Lista completa a obiectelor continute de punga de cadouri oferita la Grammy o puteti citi aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.