Cine Grand, Darth Vader si cavalerii Jedi sarbatoresc lansarea partii a VII-a a blockbuster-ului cu activitati inedite si o expozitie unica in Romania.

Cine Grand si Club Star Wars Romania ii asteapta pe fanii Star Wars sa celebreze impreuna lansarea mult asteptatei productii „Star Wars: Trezirea Fortei”. In zilele de 18 si 19 decembrie, fanii renumitului film au ocazia de a face cunostinta cu faimoasele personaje, iar cei mici pot invata secretele cavalerilor Jedi de la adevarati maestri. De asemenea, in perioda 18 decembrie – 10 ianuarie, Cine Grand va gazdui si o expozitie de arta unica in Romania, inspirata din film.

Premiera filmului „Star Wars: Trezirea Fortei” va fi cu adevarat inedita la Cine Grand, acolo unde insusi Darth Vader si cavalerii Jedi vor participa la vizionarea productiei in dupa amiaza zilei de 18 decembrie. Veniti din teritorii indepartate ale Galaxiei, impunatorii cavaleri s-au pregatit temeinic de adevarate sesiuni de fotografii, pentru ca fiecare dintre fanii veritabili sa nu rateze ocazia de a se fotografia alaturi de fanii Star Wars.

Evenimentele continua pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 15.00, cu training-uri dedicate copiilor, in cadrul carora maestrii Jedi le vor arata curiosilor cum sa manuiasca sabiile laser. Micutii participanti vor invata cum sa protejeze Galaxia iar la finalul antrenamentului vor fi numiti in mod oficial cavaleri ai ordinului Jedi.

Pentru fanii filmului Star Wars care apreciaza arta, Cine Grand a pregatit o expozitie unica in tara noastra: picturi si desene inspirate din legendarul film de aventura si fantezie vor fi expuse in lobby-ul cinematografului, de pe 18 decembrie si pana pe 10 ianuarie. Astfel, iubitorii de filme vor putea admira cele mai indragite personaje si cele mai spectaculoase nave vazute prin ochiul artistic al altor fani Star Wars.

La Cine Grand, fanii blockbuster-ului se distreaza alaturi de personajele Star Wars si Club Star Wars Romania si intra in lumea plina de fantezie a luptatorilor interstelari. Mai multe informatii despre evenimentele Star Wars de la Cine Grand puteti gasi pe pagina intergalactica de Facebook Cine Grand Romania.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.