Doi jurnalisti au facut un experiment interesant prin care au aratat prejudecatile oamenilor fata de Coran si religia islamica.

Doi jurnalisti danezi si-au propus sa vada cate prejudecati au oamenii fata de Coran si religia islamica. Asa ca au luat o Biblie, au invelit-o intr-o coperta de Coran si au abordat cativa trecatori carora le-au citit pasaje teribile din carte.

"Daca nu asculti cuvantul meu si poruncile mele, voi aduce teroare peste tine, voi imprastia bolile si febra care iti va distruge vederea si iti va lua putere."

"Daca femeia vrea sa il invete pe barbat, ea nu trebuie iertat, ci trebuie sa i se taie mainile" - asa au sunat cateva din pasajele pe care cei doi jurnalisti le-au citit din Biblie.

Cum era de asteptat, oamenii au spus ca Biblia este mult mai pasnica decat Coranul si ca are invaturi pozitive.

"Daca ai crescut cu aceasta carte, este evident ca iti va influenta modul in care gandesti," a spus unul dintre cei intrebati.

Mai clip puteti urmari intregul experiment, precum si reactiile oamenilor atunci cand afla ca li s-a citit din Biblie, si nu din Coran.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.