Ce a facut un batran atunci cand un copil l-a confundat cu Mos Craciun.

Un bratran a reusit sa ofere o amintire de neuitat unui copil. Aflat intr-un restaurant, un copil a confundat un batran cu Mos Craciun. Batranelul i-a intrat in joc si a facut un lucru incredibil.

„Credinta mea in umanitate a fost redata intr-o luni dimineata. Intr-un fast food a intrat un batran, iar un baietel de aproximatic 4-5 ani a facut ochii mari si a spus:

'Nu pot sa cred, este Mos Craciun!'” povesteste un barbat pe Facebook.

Batranul s-a uitat la copil, i-a zambit si l-a intrebat daca a fost cuminte si daca i-a trimis scrisoarea cu jucariile pe care si le doreste de Craciun. Micutul a spus ca nu, dar o va face in seara asta. Apoi, barbatul i-a spus baiatului sa se poarte frumos cu parintii lui deoarece el vede totul.

Acum trebuie sa ma intorc la Polul Nord pentru a ajuta elfii sa termine jucariile,” a mai spus batranul potrivit celor din restaurant.

My faith in humanity has been restored on a Monday morning. Walked into Tim Hortons in Fergus Ontario and this little...

Posted by Mark Hurson on Monday, November 16, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.