Un clip care te va pune pe ganduri.

Kylie Jenner, sora vitrega a lui Kim Kardashina, este una din cele mai populare vedete din online. Daca ii cauti numele pe Google, vei primi peste 100 de milioane de rezultate. Dar, pentru fiecare mentiunea media sau poza publicata – si sunt extrem de multe – exista mii de comentarii rautacioase.

Kylie Jenner este aspru criticata pentru stilul pe care il adopta, pentru decizia de a-si pune implanturi in buze si, in general, pentru fiecare lucru pe care il facem. La numai 18 ani, Kylie are de infruntat o armata de troli care ii critica fiecare miscare.

Pentru a evidentia cultura urii si criticismului care caracterizeaza online-ul, Will Reiben a creat un clip in care citeste comentariile scrise la cateva din fotografiile sau articolele despre Kylie Jenner.

Ani de zile oamenii au comentat la adresa infatisarii lui Kylie, comparand-o cu surorile ei Kendall si Kim. Este uimitor ca oamenii isi fac timp pentru a scrie aceste comentarii si uita ca sunt citite de o persoana reala, o tanara de doar 18 ani”, a scris Reiben in descrierea clipului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.