Spectacolul „2014: Odisee Pamanteana”, aflat in stagiunea teatrului Teatrelli din Bucuresti, se joaca din nou, in data de 11 noiembrie 2015, de la ora 19:00.

2014: O Odisee Pamanteana este un alt mod de a face comedie, este un spectacol caruia nu ii poti rezista. Cei sase actori fac o demonstratie nemaipomenita de ironie la adresa societatii contemporane. Si, pentru ca are la baza lucrul cu improvizatia - profesionistii au stat in sala de repetitii cu camera de filmat, au jucat peste x scene, iar cele mai bune au intrat la scenariu si au format un spectacol intreg de teatru. Astfel, este imposibil ca spectatorul sa nu se regaseasca in scene de comic situational pe care le traim adesea in viata de zi cu zi, dar asupra carora nu avem poate, inspiratia necesara sa reflectam cu un strop de haz.

Spectacolul ne ajuta sa ne gasim forta interioara de a rade, de a ne bucura de viata si de a ne elibera de tensiuni acumulate in zile presante. Iar la Odiseea Pamanteana se rade! Cand te afli in publicul Odiseei, simti ca acest spectacol este facut cu toata responsabilitatea pentru emotiile noastre pozitive si cu mult talent. La sfarsitul Odiseei ramai cu lacrimi in ochi. De buna-dispozitie. Si cu replici savuroase, dar si amintirea unor momente fata de care nu ai cum sa nu exclami, fix in aceeasi nota umoristica: „EPIC!”

„Odiseea provoaca haz dar este o sursa de reflectie. Si este ceea ce avem nevoie in lumea de astazi. Este un spectacol pentru noi toti si am apreciat deschiderea aceasta inteligent construita, catre publicul larg de toate varstele care pleaca acasa incarcat de energie pozitiva, dar si cu o noua perspectiva asupra societatii romanesti cu care, poate nu era obisnuit: comicul, in locul lamentarilor neproductive, nesfarsite!” – Garbo.ro

2014: O Odisee Pamanteana este primul spectacol de teatru din Romania nascut 100% din jocul actorilor. 6 actori din diferite trupe de improvizatie din Bucuresti au pus la cale o creatie care ramane batuta-n cuie, cand de obicei o scena de improvizatie nu se mai repeta niciodata. Regizorul Radu Dragomirescu a strans un grup de improvizatori profesionisti carora le-a propus un nou mod de lucru: artistii au filmat improvizatiile care se nasteau in sala de repetitii, iar cele mai bune scene au intrat la scenariu si au format spectacolul 2014: O Odisee Pamanteana. De aici si mecanica piesei care este de sketch comedy, un concept cu totul nou pentru publicul roman. A rezultat un spectacol explicit pana la limita bunului simt si, daca simti ca s-a depasit, atunci te regasesti in totalitate. Poate fi scandalos, amuzant, isteric, tandru, adevarat, intens, universal. Un spectacol care abordeaza societatea dintr-o perspectiva comica.

Citeste si:
Zilele Bucureștiului 2022. Ce evenimente vor avea loc între 16-18...
Zilele Bucureștiului 2022. Ce...

Cu: Radu Bucalae, Catalin Cosarca, Smaranda Gabudeanu, Mihai Nita, Andrei Negoita, Iulian Sfircea. Regia: Radu Dragomirescu.

Rezervari: 0735 560 692 Biletele se pot rezerva aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.