Un grup de tineri au organizat o inmormantare falsa pentru prietenul lor pe care nu l-au mai vazut de aproape doi ani.

Prietenii lui Keiran Cable, un tanar din Tara Galilor, spun ca de aproape 18 luni nu reusesc sa mai dea de prietenul lor. Acesta nu le mai raspunde la telefoane, mesaje sau emailuri.

Totul a inceput din momentul in care Keiran, in varsta de 20 de ani, a intalnit-o pe Jess Ferguson, in varsa de 19 ani. Cei doi sunt atat de indragostiti incat petrec fiecare moment impreuna.

Prietenii lui Keiran au decis sa organizeze o inmormantare falsa pentru amicul lor pierdut pe frontul iubirii. Acestia au construit un sicriu, au inchiriat un dric si au tinut chiar si o slujba in amintirea celui care obisnuia sa fie prietenul lor. Apoi, au luat la rand barurile din oras.

Keiran a avut parte de 18 luni grele in care a incercat sa mentina relatia cu prietenii in viata, dar, din pacate, asteptarea a luat sfarsit, iar el se indreapta acum spre portile raiului. Ceea ce doare cel mai tare este ca nu am avut sansa sa ne luam la revedere dupa ce statusul relatiei sale s-a schimbat din „Singur” in „Intr-o relatie””, au scris tinerii in elogiu.

Keiran nu banuia ca avea sa participe la propria inmormantare, ci credea ca se intalneste cu baietii pentru a urmari un meci de rugby impreuna.

Geniali prieteni, nu credeti?

Foto: Facebook.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.