"Atunci cand i-ai sters ridurile, ai inlaturat cele doua decenii de rasete si griji petrecute impreuna." Mesajul barbatului a devenit viral.

Unele cupluri reaprind flacara pasiunii mergand la intalniri romantice sau cumparand jucarii erotice. O femeie din San Antonia, SUA, a vrut sa faca un cadou deosebit sotului ei - o serie de fotografii de budoar. Asa ca, a contactat studioul foto local, Victoria Caroline Boudoir.

La vederea rezultatului, femeia i-a cerut fotografei sa modifice imaginile in Photoshop pentru a-i inlatura cateva defecte. Fotografa, Victoria Caroline Haltom s-a supus, dar la scurt timp dupa a primit un mail induiosator de la sotul femeii.

Nu vreau sa crezi ca sunt suparat pe tine, dar sunt as vrea sa iti spun niste lucruri,” i-a scris barbatul. „Chiar daca aceste fotografii sunt frumoase, iar tu esti intr-adevar un fotograf talentat, persoana din imagini nu este sotia mea. Cand i-ai sters vergeturile, ai sters nasterea copiilor mei. Atunci cand i-ai sters ridurile, ai inlaturat cele doua decenii de rasete si griji petrecute impreuna. Cand i-ai acoperit celulita, ai luat pasiunea ei pentru gatit si bunatatile pe care le-am mancat impreuna de-a lungul anilor.

Barbatul a continuat prin a-i multumi fotografei pentru faptul ca l-a ajutat sa isi dea seama cat de mult isi iubeste nevasta.

Mi-am dat seama ca nu ii spun sotiei mele suficient de des cat de mult o iubesc si ca o ador asa cum este ea. O aude atat de rar incat crede ca imi doresc sa arate ca in aceste imagini photoshopate,” a continuat barbatul.

Fotografa a postat mesajul pe pagina ei de Facebook. La doar cateva zile de la postare, mesajul a devenit viral.

Tonight I want to tell you ladies about a time I messed up really badly. It was back when I first started boudoir, and...

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...
Posted by Victoria Caroline Boudoir on Monday, October 12, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.