Minciuna are picioare scurte. Aventura de-o noapte a unui barbat a iesit la iveala, pe Facebook.

Retelele de socializare pot functioana uneori ca un site de matrimoniale. Oameni posteaza imagini cu persoane pe care le-au vazut in metrou sau pe care le-au intalnit cu mult timp in urma si, cu ajutorul comunitatii virtuale, reusesc uneori sa isi gaseasca sufletul pereche.

Asta a sperat si Pippa McKinney care a cunoscut un baiat intr-un club din Manchester cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Barbatul i-a facut curte tinerei si cei doi au inceput sa vorbeasca.

Am petrecut toata noaptea impreuna. Am dansat, ne-am sarutat. Avea ochi frumosi. Ma tot intreba daca sunt singura si imi spunea ca arat uimitor. L-am intrebat si eu acelasi lucru,” a povestit Pippa potrivit Manchester Evening News.

Pentru ca lucrurile mergeau atat de bine, Pippa i-a cerut numarul de telefon. A doua zi a observat ca numarul nu era bun si, crezand ca l-a notat gresit, s-a gandit sa ceara ajutorul prietenilor de pe Facebook pentru a-l gasi pe misteriosul barbat.

Aceasta a postat o fotografie din club impreuna cu barbatul si si-a rugat prietenii sa distribuie imaginea, in speranta ca va ajunge unde trebuie si il va putea conecta.


Foto: Facebook.com

Postarea a devenit virala si a primit 22.000 de like-uri si 2.500 de share-uri. Numai ca, o ora mai tarziu, Pippa a aflat ca barbatul avea, de fapt, iubita, si ca numarul de telefon pe care i-l daduse era fals.

Cand mi-am data seama ca are iubita, nu mi-a venit sa cred. M-am simtit atat de rusinata. Imi pare rau pentru el pentru ca sunt atatia oameni care rad de el, dar nu ar fi trebuit sa faca ceea ce a facut si acum va suferi consecintele,” a mai spus tanara citata de hellogiggles.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.