Gestul emotionant al unui tata la nunta fiicei sale i-a luat prin surprindere atat pe invitati, cat si pe mireasa. Uite ce a facut.

Todd Bachman, un barbat din Ohio, o conducea la altar pe fiica sa, Brittany. La un moment dat, tatal a oprit procesiunea, s-a dus la tatal vitreg al lui Brittany si l-a luat de mana, pentru a o conduce impreuna pe tanara la altar.

Nimeni nu se asteptat la asa ceva.

Todd Bachman s-a despartit de mama lui Brittany in anul 2000. Mama tinerei s-a recasatorit in 2003 cu un alt barbat, pe nume Todd Cendrosky. Intre cei doi au existat momente de tensiune intrecut, parintii biologici ai fetei aflandu-se intr-un proces de custodie de lunga durata.

Astazi, cei doi tati se inteleg de minune, dar nu stiau cum sa abordeze drumul spre altar.

Tatal meu vitreg era extrem de suparat. A plans in fiecare zi, crezand ca nu ma va putea duce la altar si va trebui sa stea in primul rand,” povesteste Brittany potrivit buzzfeed.com.

Momentul emotionant a fost surprins de fotograful evenimentului. Imaginile au fost postate pe Facebook si au adunat peste un milion de like-uri si mai bine de 550.000 de share-uri.

Grab tissues... because you will need it as you look through these pictures. Todd Bachman, father of the bride, brought...

Posted by Delia D Blackburn Photography on Sunday, September 27, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.