"Am stiut de cand eram mica.”

Kendall Jenner este una din cele mai bine platite fotomodele din lume si un superstar pe retelele de socializare. Dar, in pofida celebritatii si a faptului ca a crescut in lumina reflectoarelor, Kendall este destul de discreta.

Dupa ce tatal ei, atletul Bruce Jenner si-a anuntat tranzitia de la barbat la femeie, sora vitrega a lui Kim Kardashian a incercat sa evite atentia mediatica.

Insa, de curand, Kendall Jenner a vorbit deschis despre tranzitia tatalui ei intr-un interviu pentru revista Women’s Wear Daily.

Este ceva cu care trebuie sa te obisnuiesti. Dar, am stiut de cand eram mica. Nu mi-a zis niciodata, dar stiam de foarte multa vreme. Este aceeasi persoana. O spune chiar ea uneori, ca e ca si cum ai plange moartea cuiva. Tatal meu este tatal meu, dar fizic nu mai este la fel. Ma lasa sa ii spun in continuare tata, iar asta este singura forma de tata pe care o mai am.

Kendall Jenner a fost de curand inclusa in topul celor mai bine platite fotomodele din lume, realizat de catre revista Forbes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.