Yuppy 31 August 2015 14:53
Kanye West a avut un discurs surprinzator la MTV VMA 2015. Rapperul a declarat ca vrea sa devina presedintele SUA in 2020.

Kanye West este mereu o prezenta eclectica. Prezent la ceremonia de decernarea a premiilor MTV Video Music Awards 2015, rapperul a declarat ca vrea sa candideze la presedentia Statelor Unite in 2020.

Nu stiu ce voi pierde dupa asta, dar nu conteaza, pentru nu este despre mine, este despre idei – idei noi, oameni cu idei, oameni care cred in adevar. Dupa cum probabil ati ghicit deja, m-am decis sa in 2020 sa candidez pentru presendentie,” a spus Kanye West.

Kanye West a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard, prin care i-a fost recunoscuta cariera impresionanta. Premiula fost inmanat de Taylor Swift. Cei doi au avut o disputa in 2009, cand Kanye i-a smuls microfonul din mana pentru a spune ca Beyonce merita premiul pentru clipul anului, si nu ea.

Catre toti castigatorii, va voi lasa sa terminati, dar Kanye West a avut una din cele mai bune cariere din toate timpurile,” a glumit Taylor Swift, facand aluzie la momentul din 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.