Yuppy 25 August 2015 16:55
Desi este o pisica domestica, Bubba petrecea atat de mult timp la scoala incat a primit legitimatie de student.

Ea este Bubba, din San Jose, California. Bubba a fost adoptat in 2009 de Amber Marienthal. In ciuda eforturilor familiei de a o tine in casa, pisicii ii placea sa colinde imprejurimile.

Desi este o pisica domestica, Bubba petrecea foarte mult timp la scoala din apropierea casei. De multe ori, aceasta era prezenta la orele de curs, de la inceperea programului si pana la incheierea acestuia. La finalul orelor, pisica se intorcea acasa. Se mai intampla uneori sa ramana inchisa in salile de curs, pana cand mieunatul ei atragea atentia paznicilor.

Elevii si profesorii au lasat-o pe Bubba sa colinde scoala in voie. Ba mai mult, pentru ca petrecea atatde mult timp in clasa, acestia i-au facut o legitimatie de student.

Elevii au creat o pagina de Facebook in care documenteaza viata pisicii, care a adunat peste 16.000 de fani. Mai mult, acestia au semnat o petitie in care cer ridicarea unei statui in numele pisicii.

Sursa foto: Facebook.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.