Yuppy 17 August 2015 15:47
Premiera: un model care sufera de sindromul Down va defila pentru prima data la Saptamana Modei din New York.

Despre Madeline Stuart, tanara de 18 ani din Australia care vrea sa schimbe industria modei v-am mai povestit. Tanara sufera de sindromul Down, dar acest lucru nu o impiedica din a face tot posibilul pentru a-si indeplini visul. Madeline vrea sa devina model.

Dupa ce povestea ei a devenit virala, Madeline a semnat un contract cu o casa de modeling. De curand, tanara a anuntat ca va defila la Saptamana Modei din New York.

Madeline isi doreste foarte mult sa schimbe modul in care persoanele care sufera de dizabilitati sunt privite si discriminate. Persoanele cu sindromul Down pot face tot ce isi propun, doar ca o fac in felul si in ritmul lor. Trebuie doar sa le dai o sansa.” a spus mama tinerei.

Moda este distractiva, dar este doar un vehicul pentru a duce mesajul mai departe. Cred ca motivul pentru care Madeline s-a descurcat atat de bine este ca mesajul nu a fost despre noi. A fost despre a lupta pentru toti oamenii care sunt diferiti si care au nevoie de iubire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.