Yuppy 17 August 2015 13:19
Avanpremiera unui spectacol despre iubirea in vremea supermarketului.

In ultima luna a verii, Teatrul In Culise te invita sa gusti putin din surprizele stagiunii de toamna. Joi, 20 august, de la ora 20:00, in mansarda clubului La Scena de pe Calea Calarasi nr. 55, are loc avanpremiera unei parodii veritabile Broadway-like despre paradoxurile dragostei: Black Friday Love.

Esti in cautarea iubirii. Cum procedezi? Esti asteptat la supermarket cu noutati, oferte si reduceri la DRAGOSTE! Intr-o obisnuita zi de vineri, cand vei iesi sa-ti cumperi paine si lapte, iti vei izbi caruciorul de viitoare, actuale sau foste iubiri… In acelasi timp, intr-o realitate paralela, mai multe povesti de iubire se vor naste sau se vor stinge din aceleasi motive ordinare care te-au facut si pe tine sa iubesti sau sa urasti cu toata puterea. Black Friday Love vorbeste despre dragostea in vremea supermarketului, cand exista atatea posibilitati incat e mai usor sa arunci la gunoi decat sa repari ce-a iesit prost si s-o iei de la capat. Probabil singurul spectacol despre dragoste, care reuseste sa se lipseasca de siroposenii si sa-ti prezinte povesti de iubire reale, comice si dulci-amarui. O mostra de Broadway adusa in centrul Bucurestiului!

Regizat de Cristian Bajora, spectacolul readuce in atentia publicului prospetimea jocului unor frumosi nebuni ai teatrului: Paul Alexandru, Ioana Chelmus, Florin Fratila, Andreea Stafie, Alex Vlad si Bianca Mateescu. Joi. 20 august, de la ora 20:00, in mansarda din La Scena, pe Calea Calarasi nr. 55, Teatrul In Culise pune pe scena iubirea, accentuand durerile si bucuriile pe care le resimti atunci cand esti indragostit.

Pentru rezervari puteti suna la 0735 026 762 sau puteti vizita website-ul www.inculise.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.