Yuppy 17 August 2015 12:24
La 57 de ani, Sharon Stone a pozat nud intr-un pictorial alb negru realizat de revista Harper's Bazaar.

Sharon Stone a pozat pentru revista Harper's Bazaar imbracata doar in bijuterii. Actrita in varsta de 57 de ani a vorbit deschis in interviu despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat. In 2001, Sharon Stone a fost la un pas de moarte din cauza unui atac cerebral.

"Cand mi-am revenit, medicul statea deasupra mea si l-am intrebat daca voi muri. Mi-a spus ca am o hemorargie in creier. I-am spus ca ar trebui sa-mi sun mama, iar el mi-a raspuns: Ai dreptate. Ai putea sa iti pierzi abilitatea de a vorbi."

Actrita a avut nevoie de doi ani pentru a invata sa mearga, vorbeasca si citeasca din nou. In acest timp, mariajul ei s-a destramat, pierzand custodia copilului pe care l-a adoptat.

Sharon Stone spune ca toate aceste eveniment au facut-o mai puternica.

"Am devenit mai inteligenta emotional. Am muncit din greu pentru a accesa anumite parti ale mintii mele. Acum sunt mai puternica. Sunt enervant de directa. Asta sperie pe multi oameni, dar nu este problema mea."

In aceasta toamna, Sharon Stone nu numai ca va aparea intr-un nou serial, Agent X, dar este si producator executiv. In serial, Stone joaca rolul vicepresedintelui Americii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.