Yuppy 14 August 2015 14:59
Albert Dros a iesit sa fotografieze Perseidele. Cand a verificat fotografiile facute, a avut o surpriza de proportii.

„Sambata am vorbit cu un prieten sa iesim sa fotografiem Perseidele,” povesteste Albert, potrivit Bored Panda. „Cerul era perfect senin si nu puteam rata oportunitatea. Asta nu se intampla foarte des in tara mea, Olanda. Exista foarte multa poluare luminoasa aici.

In acea noapte am decis ca vreau sa fac selfie-uri cu Calea Lactee. In timp ce il fotografiam pe prietenul meu pe un deal, am vazut ceva ciudat pe cer. Cu siguranta nu era un meteor, pentru ca se misca prea incet. Dupa cateva secunde a disparut, si cand am verificat fotografia am putut vedea o dunga alba. Nu arata ca un avion. Am facut multe fotografii avioanelor si, de obicei, au aceeasi culoare si arata mult mai urat. Asa ca m-am gandit ca a fost un meteorit stralucitor sau un satelit.

Cand am ajuns acasa, am postat imaginea pe diferite forumuri de astronomie. Dupa ce au masurat si stabilit ora si locul exact al fotografiei, acestia mi-au spus ca ceea ce am fotografia este Statia Spatiala Internationala. Foarte multi oameni nu cred ca a fost un accident.

Nu am cum sa dovedesc contrariul, trebuie sa ma credeti pe cuvant. Oricum, asta nu schimba faptul ca am o fotografie cu Statia Spatiala Internationala."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.