Yuppy 10 August 2015 13:34
Moment rar. O balena alba cu cocoasa a fost vazuta in apropiere de coasta Queensland, Australia. Cei care au zarit-o spera sa fie Migaloo, faimoasa balena alba australiana.

Migaloo, nume dat de aborigenii australieni, care inseamna "prietenul alb", este o balena care face parte dintr-un grup rar de balena albe. Aceasta a fost vazuta adesea inotand pe coasta Australiei.

Migaloo a fost vazut pentru prima data in 1991, in apropierea golfului Byron. Momentul a atras atentia lumii intregi, aceasta fiind prima balena alba cu cocoasa vazuta vreodata.

Pe parcursul anilor, Migaloo a fost vazut in mai multe locuri din Australia, numerosi pasionati urmarindu-i indeaproape migratia.

Luni dimineata, elicopterul televiziunii de stiri Seven News, a zarit o balena alba cu cocoasa. Nu se stie inca daca balena vazuta este Migaloo sau puiul acestuia.

Potrivit specialistilor, exista cel putin trei balene albe care inoata in apele australiene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.