Yuppy 5 August 2015 14:07
In timp ce unii cauta elixirul tineretii, o echipa de cercetatori a inventat costumul care iti arata ce inseamna sa fii batran.

Cei mai multi tineri isi iau varsta de buna si nu stiu sa aprecieze avantajele pe care le ofera tineretea.

Inventatorul american Bran Ferren a vrut sa arate tinerilor ce se intampla in corpul lor atunci cand imbatranes, cum se vor simti si cat de greu le va fi sa faca lucruri pe care acum le considera floare la ureche. Asa ca a inventat un costum care te imbatraneste instant.

Costumul simuleaza efectele fizice si senzoriale ale procesului de greutate. In momentul in care il pui pe tine te simti mai greu (este foarte probabil sa iei in greutate odata cu varsta), muschii nu mai au aceeasi elasticitate, oasele dor, iar cataracta iti afecteaza privirea.

James Hamblin, prezentatorul emisiunii If Our Bodies Could Talk, a probabt costumul pentru The Atlantic si s-a transformat intr-un batran de 75 de ani. Uite cum i s-a parut experienta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.