Yuppy 29 Iulie 2015 18:04
"Iti place de Margot, personajul pe care l-ai jucat?"
"Nu, in realitate o urasc!"

Ne imaginam ca, atunci cand esti intr-un turneu de promovare a unui film, interviurile pot deveni destul de obositoare. Trebuie sa raspunzi la aceleasi intrebari de sute de ori, cu zambetul pe buze si cu entuziasm in voce. Lucrurile se pot complica atunci cand reporterii pun intrebari stupide.

Supermodelul Cara Delevingne, care joaca in filmul Paper Towns, a aparut in emisiunea matinala Good Day Sacramento pentru a promova filmul. Intrebarile stupide ale reporterilor si glumitele lor au cam enervat-o pe Care Delevingne, care nu s-a putut abtine din a face comentarii sarcastice. Iar faptul ca reporterii i-au gresit numele, spunandu-i Carla in loc de Cara nu prea a ajutat.

Intrebata daca a citit cartea pe care este bazat filmul, scrisa de John Green, Cara a raspuns „Nu, nu am citit cartea, nu am citit nici macar scenariul, m-am descurcat pur simplu”.

Intrebata daca are ceva in comun cu personajul pe care il interpreteaza, modelul a raspuns ca o uraste pe Margot.

Simtind sarcasmul din vocea supermodelului, reporterii au sfatuit-o sa traga un pui de somn sau sa bea un RedBull pentru a-si reveni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.