Yuppy 27 Iulie 2015 16:37
Stiai ca de fiecare data cand mananci o banana consumi numeroase chimicale? Nu te alarma! Toate produsele naturale contin chimicale.

Exista o vorba care spune ca daca nu poti pronunta un ingredient inseamna ca nu este natural si ar fi bine sa nu il incluzi in dieta ta. Dar, cat de repede poti pronunta “benzaldehida” sau “metilparaben”. Desi suna a chimicale periculoase continute de alimentele procesate, in realitate, aceste doua ingrediente sunt compusii unei coacaze.

Ti se pare ciudat ca o coacaza este plina de chimicale? Nu ar trebui. Realitatea este ca ingredientele naturale (nu cele modificate genetic, nici cele injectate, ci cele crescute de bunici in gradina) sunt pline de chimile. Apa este si ea o chimicala (H2O) si tot asa.

Pentru ca totul in jurul noastru este compus din chimicale, poate deveni enervant atunci cand anumite companii isi vand produsele spunand ca sunt “fara chimicale”. Nu exista alimente”fara chimicale”

Mai multe detalii puteti afla urmarind clipul de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.