Yuppy 24 Iulie 2015 17:28
Fundatia Cineremember in parteneriat cu Primaria Sinaia, organizeaza cea de-a VII-a editie a festivalului Film 4 Fun, care va avea loc in perioada 31iulie-2 august la Casinoul din Sinaia si in Parcul Dimitrie Ghica.

Scopul declarat al Festivalului Film 4 Fun este promovarea filmului romanesc si a noilor generatii de cineasti, in incercarea de a readuce publicul in salile de cinema.

Prin proiectii de filme de comedie, spectacole de teatru, concurs de cultura cinematografica, expozitie de fotografie si afise de film, workshopuri de cascadorie, efecte speciale de machiaj, concursuri, Film 4 Fun propune o perspectiva noua asupra lumii filmului.

La cea de-a 7 editie trofeul Film 4 Fun va fi inmanat actritei Rodica Popescu Bitanescu, care a incantat publicul ani la rand cu comedii savuroase.

Prezenti in acest an in cadrul evenimentului, alaturi de gazda festivalului Manuela Harabor vor fi si invitatii speciali precum Florin Zamfirescu, Magda Catone, Alexandru Bindea, Sandu Gruia, Gabriel Spahiu, Ruxandra Enescu, Bianca Brad, Oana Sarbu, Viorel Paunescu si altii.

Intrarea este libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.